Tips og Tricks

Test af Sony Xperia Z3 Vandafvisende og støvtæt feature

159 views

fredag den 21. august 2015
Sony Xperia Z3 er vandafvisende og støvtæt, og det bliver for alvor testet i denne video, hvor den ved et uheld har gemt sig fra sin ejer under en støvet sofa. Heldigvis sker der ingenting, og manden i videoen kan hurtigt tørre telefonen af, så er den frisk som ny igen.

Dette er blot en af de mange eksempler hvor den støv- og vandtætte feature kan komme dig til gode i dagligdagen. Sony Xperia Z3 giver dig en tryghed ved, at du ikke hele tiden skal tænke på, at være så forsigtigt med din mobiltelefon – Og når du først har vænnet dig til det, er det utrolig dejligt.

Hvis du vil se flere videoer om alle de forskellige mobiltelefoner vi omtaler på vores YouTube-kanal, kan du med fordel tage et kig på vores afspilningsliste, hvor vi samler alle vores videoer om bestemte mobiltelefoner: https://www.youtube.com/playlist?list=PLrzeHQ8xUgxijG_p024SFu9VBbjjtrXDI

---
Du kan følge Call Me på følgende sociale medier:
Facebook
https://www.facebook.com/Callme
Google+
https://plus.google.com/u/0/+callmedk/posts
Instagram
http://instagram.com/tal_ordentligt
LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/850745
---

Det er meget unikt for Sony Xperia Z3 og Sony-mobiler at have denne vandtætte feature, og det er bestemt også noget som mange anmeldere har været glad for – Læs eksempelvis MobilSiden’s anmeldelse, hvor mobiltelefonen får en rigtig god bedømmelse.

” De vandtætte skodder der holder støv og vand ude er samtidigt smukt integreret i designet”
- MobilSiden.dk, http://www.mobilsiden.dk/anmeldelser/sony-xperia-z2-anmeldelse-naer-ved-og-naesten-test,lid.31529/

Den unikke feature der gør Sony Xperia Z3 støv- og vandtæt, er helt unik for Sony’s modeller, og gør, at du ikke skal tænke alt for meget over, at være forsigtig, når du har din mobiltelefon med udenfor i regnvejret. Dette er både en god feature, hvis du dyrker meget sport i det fri, men kan bestemt også være en nyttig funktion i dagligdagen – Se blot vores anden video, hvor vi ser en mand der bruger din mobiltelefon mens han laver mad: https://www.youtube.com/watch?v=vgRuTnwhPps

MereMobil.dk er et andet af de medier, der har været rigtigt glade for Sony Xperia Z3 – Rent faktisk får den topkarakter på deres website, og deres ”Bedst i test”-emblem er da også vist på produkt-siden ved CallMe.dk.

”Sony Xperia Z3 er vand- og støvtæt. Sony har forøget til ip-certificeringen fra IP 58 til IP 68. I praksis betyder det, at støvbeskyttelsen er forøget til fra ”beskyttet mod støv” til ”støvtæt”. 8-tallet dækker fortsat over, at telefonen er beskyttet mod indtrængende vand – også når den udsættes for oversprøjtning med vandstråler fra forskellige retninger. Med IP x8 kan mobilen desuden holde til at være i 1,5 meter dybt ferskvand i op til 30 minutter.”
- MereMobil.dk

Kunne du tænke dig at læse mere om Sony Xperia Z3, dens features, test og meget andet, kan du tage et kig forbi vores hjemmeside, hvor du også kan finde priser på mobiltelefonen, og smide den i kurven allerede i dag: https://www.callme.dk/sony-xperia-z3-kobber