Tips og Tricks

Test af Sony Xperia Z3 feature - Vand-og støvtæt

224 views

tirsdag den 10. februar 2015
Sony Xperia Z3 er støv-og vandafvisende, og denne feature vil Call Me gerne teste. Vi har lavet denne sjove lille video, som rent viser, at denne smartphone er fuldstændig uimodståelig overfor vand og snavs, hvilket gør, at man sagtens kan bruge den i køkkenet.

I videoen ser vi en person der er i gang med at lave mad, og har sin Sony Xperia Z3 liggende ved siden af. Normalt ville man nok ikke begynde at tage sin mobil i brug, mens man har snask på fingrene, men personen i denne video, vælger altså at teste den unikke feature, som denne enhed har, og svarer altså tilbage på SMS’en.

Efterfølgende kan vi se, at han renser sin Sony Xperia Z3 under vandhanen. Dette ville man jo normalt aldrig gøre med sin smartphone, men tilfældet med denne mobil er, at den har en super lækker feature, som gør, at den kan holde til både støv, snask og altså også vand.

Man ville normalt tro, at denne vand-og støvafvisende skærm ville blive dårligere til at modstå vand og støv med tiden, men rent faktisk er Sony Xperia Z3’s skærm noget af det bedste der findes på markedet. Skærmen er super skarp og har rigtigt flotte billeder, og så er et altså lige meget om du har lige har skiftet kæden på din cykel, har mad snask på fingrene eller det regner udenfor – Sony Xperia Z3’s feature med støv- og vandafvisning går altså bestemt ikke ud over skærmen.

Er du blevet interesseret i at læse mere om Sony Xperia Z3, kan du læse mere på vores hjemmeside, hvor du kan se priser, billeder, specifikationer etc.. Her ser du også, at telefonen har vundet flere priser på dens gode features og design.
https://www.callme.dk/sony-xperia-z3-kobber

Du kan også prøve at tage et kig på vores anden video, som også viser hvor fed en feature det er, at have en vand- og støvtæt mobiltelefon, som Sony Xperia Z3. I denne video ser vi en person der er ved at få renset sine fødder med doktorfisk, og samtidig taber sin mobiltelefon ned i vandet. Normalt ville dette betyde, at man skulle ud og købe en ny mobil, men med den unikke feature som Xperia Z3 har, kan man blot tørre telefonen af, og så er den ellers klar til brug igen.
https://www.youtube.com/watch?v=7iJ8l6F3cvI

Man kan hurtigt komme på brugssituationer hvor en feature som vandafvisning, kan være super relevant. Dyrker man meget sport i det fri, er det jo for eksempel en rigtig god idé at kunne bruge sin Sony Xperia Z uden, at skulle pakke den ind i en plasticpose – Det ville i hvert fald ikke være så smart at lave en sådan test med sin gamle mobil.

---
Du kan følge Call Me på følgende sociale medier:
Facebook
https://www.facebook.com/Callme
Google+
https://plus.google.com/u/0/+callmedk/posts
Instagram
http://instagram.com/tal_ordentligt
LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/850745
---

Man behøves nødvendigvis ikke at skulle leve en vildt aktiv eller speciel livsstil, før det hurtigt kan blive relevant at have en Sony Xperia Z3 – Tænk blot på hvor smart det, at man vil kunne bruge sin mobiltelefon udenfor, selvom det øsregner. Der findes efterhånden forskellige løsninger til at gøre sin almindelige smartphone vandafvisende, men fælles for dem alle er nok, at de på ingen måde kan hamle op med funktionen i Xperia Z3, hvor det er indbygget.

Hvis man bruger kameraet i sin smartphone af og til, vil man hurtigt blive rigtigt glad for sin Sony Xperia Z3, og de unikke de features dens kamera har. Kameraet har hele 20 megapixels, og test af kameraet har vist, at det er en af de bedste på markedet.

Sony Xperia Z3 bliver leveret med Android-styresystemet, som efterhånden er blevet rigtigt brugervenligt. Selvom man haft en telefon fra et konkurrerende mærke vil man hurtigt kunne teste alle de fede features der er i denne smartphone.

Hvis du vil se flere videoer om Sony Xperia Z3 eller andre mobiltelefoner, hvor der bliver testet features og lign., bør du tage et kig på vores afspilningsliste ”Mobiler”, hvor vi samler alle videoer der har med emnet at gøre:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLrzeHQ8xUgxijG_p024SFu9VBbjjtrXDI