Tal ordentligt

Tal Ordentligt: Rikke Winckler - Vær en god rollemodel | Call me

432 views

fredag den 17. april 2015
Call me’s Tal Ordentligt bevægelse har teamet op med familiecoach Rikke Winckler, som underviser i, hvordan man som forælder kan få en bedre kommunikation med sit barn.
I denne video vil Rikke Winckler komme med nogle gode råd til dig således, du og dit barn kan opretholde en god tone i hjemmet. Omdrejningspunktet i videoen er, at være en god rollemodel for dit barn.

Det kan være rigtig svært at tale pænt, hvis ens barn taler grimt til én, og i denne video, præsenteret af Call me’s Tal Ordentligt bevægelse, får vi nogle gode råd af Rikke Winckler, som fortæller, hvordan man som forælder skal reagere, hvis ens barn taler grimt.
Hvis uheldet er ude, og ens barn snakker grimt til én, understreger Rikke Winckler at man som forælder skal bevare den gode tone, og ikke snakke grimt tilbage. Børn lærer nemlig af det vi gør, og ikke det vi siger. Så hvis vi eksempelvis råber: ”Tal Ordentligt for fanden!” eller råber: ”Jeg vil ikke have du råber af mig” så er det lige præcis dét, vi lærer vores børn fortæller Rikke Winckler.
Børn kan sagtens lære at tale pænt, men ikke hvis vi ikke gør det!

Er du kunde hos Call me så får du 50 % på rabat på familiecoach Rikke Wincklers selvstudie kursus ”Drop skæld ud”.
Bliv kunde hos Call me i dag, og bliv en del af Tal Ordentligt-bevægelsen:
https://www.callme.dk/

Hver anden forælder taler grimt til sine børn. Og en ny undersøgelse viser, at mere end halvdelen af os oplever, at vi i afmagt eller frustration kommer til at tale grimt overfor vores børn. Dette medvirker, at vores børn lærer den hårde tone, og sandsynligvis vil give den videre til andre. I denne video lærer vi af familiecoach Rikke Winckler, hvordan vi skal snakke til vores børn og dermed opretholde den gode tone.

OM RIKKE WINCKLER:
Rikke Winckler er indehaver af Forældresparring, mor til en datter på 7 år samt uddannet pædagog, coach og psykoterapeut. Rikke Winckler ved altså hvad hun snakker om, når hun i disse videoer giver gode tips og tricks til, hvordan man tackler kommunikationen med sit barn.
I de videoer som du kan finde på Call me’s YouTube-kanal løfter familiecoach Rikke Winckler ingen pegefingre, men kommer derimod med masser af gejst og gode indspark!

Vil du have flere gode råd fra familiecoach Rikke Winckler, så se også denne video, som omhandler at se bag om sproget:
https://www.youtube.com/watch?v=I_AMhdq6w6I

Følg Tal Ordentligt på de sociale medier!
--------------------------------
Like os på Facebook, og følg med i vores Tal Ordentligt initiativer og aktiviteter:
https://www.facebook.com/TalOrdentligt

Du kan også få et smil med på vejen ved at følge vores Instagram-profil:
https://instagram.com/tal_ordentligt/
--------------------------------
OM CALL ME:
Call me er ikke bare et mobilselskab. Vi er et mobilselskab med et hjerte til forskel!
Vi lever af kommunikation, og vi tror på, at god kommunikation er altafgørende for, at vi trives som mennesker. Derfor har Call me lavet Tal Ordentligt bevægelsen, som skal kaste lys på at vi skal pænt til hinanden og undgå den hårde tone på både jobbet og i skolen.

Call me’s Tal Ordentligt bevægelse arbejder dagligt på at gøre verden til et bedre sted. Dette gør vi gennem en række projekter og initiativer, hvor samarbejdet med Rikke Winckler, Julemærkehjemmet, Street Handball, Børns Vilkår, Body Mind Academy og bandet Lighthouse X kan nævnes. Derudover er Tal Ordentligt også ude på landets skoler, hvor missionen er at fylde børnene med masser af positivitet, tillid, gode oplevelser og følelsen af at have et ansvar overfor hinanden. Til sidst har Tal Ordentligt også Film Studios, som også er et af Call mes populære Tal Ordentligt initiativer på skolerne. Du kan læse mere Call me Film Studios lige her:
http://talordentligt.callme.dk/filmstudios

Kunne du tænke dig at videre mere om Call me’s Tal Ordentligt bevægelse? Så check vores playliste ud på vores YouTube kanal og se videoer der omhandler at holde den gode tone:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLrzeHQ8xUgxgQsnxJvkJAzV0XtPANfqPQ