Tal ordentligt

Tal ordentligt: Rikke Winckler: Tal med dit barn | Call me

656 views

fredag den 17. april 2015
Hos Call me har vi indført Tal ordentligt bevægelsen som sætter fokus på at skærpe den hårde tone og tale pænt til hinanden.
Da god kommunikation er vejen frem mod forståelse og anerkendelse, omhandler denne video, hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere med vores børn. Til dette har vi fået hjælp af pædagog og familiecoach Rikke Winckler.

Hvis du er forælder, kender du højst sandsynligt følelsen af, at det kan være svært at snakke med dit barn. I denne video præsenteret af Call me giver Rikke Winckler nogle gode råd og tips til, hvordan du kan få samtalen i gang med dit barn.
Det første råd som Rikke Winckler giver, er at du skal være mere konkret, når du taler med dit barn. Dette gøres ved at du spørg ind til noget konkret, som du ved barnet har beskæftiget sig med.
Herudover fortæller Rikke Winckler, at man, som forælder også skal huske på pauser, da gode pauser giver barnet mulighed for selv at tage initiativ til at fortælle.
Sidste gode tip fra Rikke Winckler omhandler at holde samtalen ved lige med barnet og gentage det sidste barnet lige har sagt.

Er du kunde hos Call me og en del af Tal ordentligt-bevægelsen, kan du få 50 % rabat på selvstudie kurset ”Drop skæld ud med” med Rikke Winckler.
Bliv kunde hos Call me i dag:
https://www.callme.dk/

En ny undersøgelse viser, at hver anden forælder taler grimt til sine børn. Undersøgelsen viser også, at mere end halvdelen af os oplever, at vi i afmagt eller frustration kommer til at tale grimt til vores børn.
Lær, hvordan du kan være en god rollemodel overfor dine børn i denne video præsenteret af Call me:
https://www.youtube.com/watch?v=tk-2tw2B60I

Følg Tal ordentligt på de sociale medier!
--------------------------------
Like os på Facebook, og følg med i vores Tal ordentligt initiativer og aktiviteter:
https://www.facebook.com/TalOrdentligt

Du kan også få et smil med på vejen ved at følge vores Tal ordentligt Instagram-profil:
https://instagram.com/tal_ordentligt/
--------------------------------

OM TAL ORDENTLIGT:
Call mes Tal ordentligt bevægelse arbejder dagligt på at gøre verden til et bedre sted. Dette gør vi gennem en række projekter og initiativer, hvor samarbejdet med Rikke Winckler, Julemærkehjemmet, Street Handball, Børns Vilkår, Body Mind Academy og bandet Lighthouse X kan nævnes. Derudover er Tal ordentligt også ude på landets skoler, hvor missionen er at fylde børnene med masser af positivitet, tillid, gode oplevelser og følelsen af at have et ansvar overfor hinanden. Til sidst har Tal ordentligt også Film Studios, som også er et af Call mes populære Tal ordentligt initiativer.
Du kan læse mere Call me Film Studios lige her:
http://talordentligt.callme.dk/filmstudios

OM CALL ME:
Call me er ikke bare et mobilselskab. Vi er et mobilselskab med et hjerte til forskel!
Vi lever af kommunikation, og vi tror på, at god kommunikation er altafgørende for, at vi trives som mennesker. Derfor har Call me lavet Tal ordentligt bevægelsen, som skal kaste lys på at vi skal pænt til hinanden og undgå den hårde tone på både jobbet og i skolen.

Er du vild med Tal ordentligt bevægelsen, men mangler lidt mere viden om projektet? Så besøg vores ”Tal ordentligt” playliste på YouTube og se videoer som omhandler Tal ordentligt:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLrzeHQ8xUgxgQsnxJvkJAzV0XtPANfqPQ