Tal ordentligt

Tal ordenligt: Rikke Winckler – Se bag om sproget | Call me

582 views

fredag den 17. april 2015
Call me og Tal Ordentligt-bevægelsen har teamet op med forældrerådgiver Rikke Winckler, som lever af at komme med masser af gejst og gode indspark til, hvordan forældre kan opretholde en god kommunikation med deres børn.
Rikke Winckler er indehaver af Forældresparring, uddannet pædagog, coach, psykoterapeut samt mor til en datter på 7 år.

Er du kunde hos Call me? Alle Call me’s kunder får nemlig 50 % rabat på selvstudie kurset ”Drop skæld ud” med Rikke Winckler!
Hvis ikke du allerede er kunde hos Call me, så bliv kunde i dag, og bliv en del af Tal Ordentligt-bevægelsen:
https://www.callme.dk/

I denne video er Rikke Wincklers fokus at se bag om sproget.
Dette betyder, at selvom barnet råber ”dumme mor” eller ”dumme far”, så må situationerne, hvor disse udbrud opstår, aldrig tages ud af en sammenhæng.
I videoen fortæller Rikke Winckler, at store udbrud hos børn som regel hænger sammen med frustrationer, som er ved at koge over hos barnet, og at disse udbrud oftest omhandler, at barnet har fået nej til noget, som de rigtig gerne ville. For at udtrykke deres frustrationer tyer de derfor til det sprog, som de allerede kender til.
Hvis disse situationer opstår, opfordrer Rikke Winckler forældrene til, at imødekomme børnene ved at vise dem vejen til et sprog, som er meget mere konstruktivt. Dette gøres ifølge Rikke Winckler ved at se bag om sproget, hvor man med disse ord kan imødekomme børnenes frustration: ”Ja, du er vred over, at du ikke må få mere is” eller ”Ja, du er sur over at du ikke må spille mere iPad”.
Ved at følge Rikke Wincklers råd om at se bag om sproget viser vi børnene vejen til et sprog, hvor de kan udtrykke deres følelser på en mere konstruktiv måde.

Synes du nogle gange, at det kan være svært at tale med dit barn? I denne video giver Rikke Winckler dig nogle gode råd til, hvordan du nemt kan starte samtalen op med dit barn:
https://www.youtube.com/watch?v=0NaVFu854xM

Følg Tal Ordentligt på de sociale medier!
--------------------------------
Like os på Facebook, og følg med i vores Tal Ordentligt initiativer og aktiviteter:
https://www.facebook.com/TalOrdentligt

Du kan også få et smil med på vejen ved at følge vores Instagram-profil:
https://instagram.com/tal_ordentligt/
--------------------------------
OM TAL ORDENTLIGT:

Call me’s Tal Ordentligt bevægelse arbejder dagligt på at gøre verden til et bedre sted. Dette gør vi gennem en række projekter og initiativer, hvor samarbejdet med Rikke Winckler, Julemærkehjemmet, Street Handball, Børns Vilkår, Body Mind Academy og bandet Lighthouse X kan nævnes. Derudover er Tal Ordentligt også ude på landets skoler, hvor missionen er at fylde børnene med masser af positivitet, tillid, gode oplevelser og følelsen af at have et ansvar overfor hinanden. Til sidst har Tal Ordentligt også Film Studios, som også er et af Call mes populære Tal Ordentligt initiativer.
Du kan læse mere Call me Film Studios lige her:
http://talordentligt.callme.dk/filmstudios

OM CALL ME:

Call me er ikke bare et mobilselskab. Vi er et mobilselskab med et hjerte til forskel!
Vi lever af kommunikation, og vi tror på, at god kommunikation er altafgørende for, at vi trives som mennesker. Derfor har Call me lavet Tal Ordentligt bevægelsen, som skal kaste lys på at vi skal pænt til hinanden og undgå den hårde tone på både jobbet og i skolen.

Vil du vide mere om Call me’s Tal Ordentligt-bevægelse, så tag et smut forbi vores playliste, hvor du kan finde videoer omhandlende alt fra Tal Ordentligt skoleprojekter til interviews i TV2 Go’morgen Danmark:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLrzeHQ8xUgxgQsnxJvkJAzV0XtPANfqPQ