Tal ordentligt

Hvilken stemme giver du videre? Tal ordentligt, det koster ikke noget! | Call me

780 views

fredag den 17. april 2015
Tal ordentligt, og hold den gode tone, tak! Husk at den hårde tone smitter, også til dine børn, som så giver den videre til deres kammerater. Så husk altid, at når du har en dårlig dag (eller bare en dårlig vane med at bruge lidt for hårde ord), at tænke på hvilke vaner og hvilket sprog du lærer dine medmennesker og børn at bruge. Vi skal alle tale pænere til hinanden, og det starter med dig!

Hvis du gerne vil se flere videoer fra Call me, så husk at abonner på vores kanal her på YouTube!

Alle videoerne fra Call me Film Studios, og Tal ordentligt initiativet, sætter altid fokus på at vi bør tale pænere til hinanden, at tonen i Danmark er blevet hårdere. Vi bør lige tænke lidt på karma, og tale ordentligt til hinanden – hele tiden, på alle sprog. For selv hvis man nu ikke kan forstå tysk eller spansk, forstår man stadigt meget igennem kropssproget, og den måde ordene bliver sagt – den hårde tone i sproget kan mærkes. Derfor bør vi gøre mere, for at alle taler pænt og ordentligt til hinanden, men ikke kun med ord, men med en generel væremåde, en bedre holdning til kommunikation mellem os alle.

I mange af filmene som denne, bliver der endda givet en fin løsning på problemet, og hvad vi kan gøre ved de hårde ting vi ofte kommer til at sige til hinanden. Man bør ikke sidde stille hen, og ikke gøre noget – nej, vi bør tage affære, og gøre noget ved det nu – for den dårlige tone kan nemlig mange gange sætte dybe spor hos os, som bliver hængene i mange år, hvis der bliver talt hårdt eller grimt til en, eller hvis man oplever at blive mobbet.

Vi har dem alle kategoriseret i playlists på vores Tal ordentligt kanal, som du kan se her:
https://www.youtube.com/user/talordentligt/playlists

Og du kan læse mere om vores Tal ordentligt initiativ på vores hjemmeside:
http://talordentligt.callme.dk/

Baggrunde for Tal ordentligt initiativet:
Bag Tal Ordentlig initiativet står Call me Film Studios, hvor børn og unge fra mere end 300 skoler i hele Danmark har lavet over 600 korte videoer til initiativet for at fokusere mere på, at vi skal holde den gode tone og huske at tale ordentligt til hinanden. Initiativet har haft et ekstra fokus på at holde den gode tone og tale ordentligt i skolen, men det gælder generelt, at vi skal være bedre til at kommunikere ordentligt i virksomheden, i hjemmet og ude på gaden i det offentlige rum. Dette viser skolebørnene på en god måde, hvor de med forskellige genkendelige hverdagssituationer gør opmærksom på problemet.

Du kan se mere om Call me Film Studios initiativ her: www.talordentligt.dk

Hvem er vi:
Call me vil gerne støtte en god sag og kæmper for at en bedre tone i det danske samfund. Dette er omdrejningspunktet i alt hvad de arbejder med, og det er det medarbejderne lever efter. Desuden er kunderne i fokus, og de tror på gensidig tillid og respekt er vejen til succes. De har en stærk kultur hos Call me, der bygger på filosofien ”The Call me way”, hvorunder de har en TRUST strategi, der i bund og grund handler om tillid til hinanden – medarbejderne imellem og i særdeleshed til kunderne. Du kan læse mere Om Call me og deres filosofi og værdier her: www.talordentligt.callme.dk/om-os