Tal ordentligt

En dag fra det virkelige liv - Call me confessions - Don Cramon

644 views

mandag den 7. november 2016
Hør Call me medarbejderen Don Cramon fortælle om sin morgen på vej på arbejde og hvordan han udfordres af hård tone og ingen hensyntagen.

"Jamen det er et helvede, jeg hader at skulle på arbejde frem og tilbage på arbejde, fordi jeg cykler i trafikken, som altid er et helvede. For alle folk hader hinanden i trafikken, cykler hader bilerne, bilerne hader cyklerne, fodgængere hader alle. Alle går ind foran hinanden. Man bliver bare hidsig og irriteret mange gange på vej på arbejde."

Som en del af vores nyeste kampagne, 'Det starter med dig' (Se med her) har vi lavet en lille serie af film der sætter fokus på vores egne medarbejderes virkelighed hvor de møder hård tone og hensynsløshed. Vores ønske er at skabe bevidsthed om måden vi behandler hinanden på og vigtigheden af den energi og glæde, eller det modsatte, man sender ud til sine medmennesker.

"Jeg synes selv det var en stille kommentar i forhold til jeg havde lyst til at sige ’hvad fanden rager det dig din idiot’ eller ’flyt dig dog når jeg ringer, hvad har du gang i’"