Tips og Tricks

Call me introducerer den nye Samsung Galaxy S6 edge+ | Call me

234 views

torsdag den 19. maj 2016
Er du klar på den splinternye smartphone fra Samsung, som hedder Samsung Galaxy S6 edge+? Den nye Samsung Galaxy S6 edge, som vi ser i denne video, har en masse features, som blandet andet omhandler en homeknap, lys i mørket og farver! Bliv klogere på, hvad disse features indebærer i denne video, præsenteret af Call me!

Nogle er de features som Call me særligt er vilde med hos Samsung Galaxy S6 edge+ er homeknappen, som du skal trykke på to gange, hvorefter kameraet i den nye Samsung Galaxy S6 edge åbner uanset om du surfer på nettet, sms’er eller om mobilen er på standby. To andre superfede features som Samsung Galaxy S6 edge+ har er, at klokkeslæt og dato vises på kanten af mobilen i mørket, og når én af dine favoritter ringer, vil den farve du har koblet til personens nummer, lyse på skærmen og vil kunne ses selvom mobilen ligger med bagsiden opad!
Se, den nye Samsung Galaxy S6 edge, hedder ikke Samsung Galaxy S6 edge+ for ingenting!

Kunne du tænke dig den nye Samsung Galaxy S6 edge+? Køb den hos Call me og vælg mellem sort eller guld!
Køb den nye Samsung Galaxy S6 edge+ i sort eller guld her:
https://www.callme.dk/samsung-galaxy-s6-edgeog-32-gb-guld

OM SAMSUNG GALAXY S6 EDGE+ :
Den nye Samsung Galaxy S6 edge+ er produceret i glas og metal som sin forgænger, Samsung Galaxy S6 edge, der med sin buede form brød traditionen for klassisk design.
Skærmen på Samsung Galaxy S6 edge+ er vokset til en 5,7 tommer stor QHD Super AMOLED-skærm, der giver et godt overblik og en flot farvegengivelse. Den nye smartphone fra Samsung har desuden en fantastisk lysstyrke, som gør oplevelsen af den nye Samsung Galaxy S6 edge+ fantastisk selv udenfor. Drivkraften bag Samsung Galaxy S6 edge+ er en qcta-processor, som holdes i gang af et 3000 mAh batteri, der kan oplades fra 0 til 100 % på blot 90 minutter – det er altså 30 minutter hurtigere end storebroren, Galaxy S5!

Lær mere om storebroren til Samsung Galaxy S6 edge+ ved at hoppe ned i denne playliste på vores YouTube-kanal. I playlisten kan du blive klogere på smartphonens features og meget mere:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLrzeHQ8xUgxjvQbSVQKe5f_t0W7S_mLfr

Køber du den nye Samsung Galaxy S6 edge+ hos Call me, kan du vælge mellem flere forskellige abonnementer. Se vores mange forskellige abonnementer her, og vælg lige præcis det abonnement til din nye Samsung Galaxy S6 edge+, som passer bedst til dig:
https://www.callme.dk/abonnement/vaelg-et-abonnement

Følg Call me på de sociale medier og få informationer omkring Call me tilbud, abonnementer og meget mere:
----------------------------------------
Følg Call me på Facebook:
https://www.facebook.com/Callme

På Twitter:
https://twitter.com/callme

Og google+
https://plus.google.com/+callmedk/posts
----------------------------------------

Vidste du, at Call me er meget mere end bare et mobilselskab, som sælger Samsung Galaxy S6 edge+ og abonnementer? Hos Call me har vi startet Tal ordentligt bevægelsen, som sætter fokus på den gode i tone i hverdagen. Se reklamefilmen om Tal Ordentligt her:
https://www.youtube.com/watch?v=pUDqjcK0F1A&index=4&list=PLrzeHQ8xUgxgQsnxJvkJAzV0XtPANfqPQ