Tal ordentligt

Tilmeld dig MH24 Camp - Mikkel mod mobning

96 views

onsdag den 13. maj 2015
MH24 Camp – hensyn,
holdånd og håndbold

Hvilken håndboldpige eller -dreng ville ikke elske at komme på 5 timers camp med Mikkel Hansen og hans landsholdskollega Henrik Møllgaard? Nu får 100 bagspillere i alderen 12-16 år chancen.

Campen vil byde på fysisk og teknisk træning. Autografer. Spisning. Foredrag. Og mere træning.
Under hele campen vil det overordnede fokus være på, hvordan man er en god og støttende holdspiller – og på at man selv har ansvar for ikke at gå med på mobning og trash talk.

Deltagerne er garanteret en stor og lærerig dag med oplevelser, de kan have glæde af længe.
Hvorfor deltage?

Fordi man er vild med at spille håndbold, gerne vil lære af de bedste – og fordi man vil vise, at man bakker op om Mikkels kamp mod mobning både på og uden for banen.
Hvem bliver valgt?

For at den enkelte deltager får mest muligt ud af campen, skal der være en nogenlunde lige fordeling alders- og kønsmæssigt. Med dette hensyn in mente vælges der efter ’først til mølle’-princippet.
Hvem kan deltage?

MH24 Camp er for bagspillere i alderen 12-16 år. Både piger og drenge. God omgangstone og holdånd er naturligvis altafgørende på alle banens pladser – men Mikkel og Henrik er begge bagspillere, og de vil desværre ikke kunne lære fra sig på et teknisk niveau, de kan stå inde for, hvis det er fløj-, stregspillere og målmænd, de skal undervise.
Hvor og hvornår?

Camp 1:
Tirsdag den 16. juni i Helsingør (adresse her)
Camp 2:
Onsdag den 17. juni i Aarhus (adresse her)
Pris

500 kr. pr. deltager.

Tilmeld dig på www.callme.dk/mh24